restart-uusi-alku-5-2000px.jpg

KEITÄ

OLEMME?

Restart-valmennuksessa tukenasi olemme me: Eve ja Tuula. Kurkkaa alta enemmän infoa meistä!

edit_W6A4163.jpg

Kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer

Innostuin liikunnasta kunnolla noin seitsemän vuotta sitten − yksi liikkeelle paneva voima oli Tuulan ohjaamat jumpat.

 

Pian huomasinkin löytäväni itseni kuntosalilta melkoisen usein. En silloin oikeastaan tiennyt mitä siellä olisi pitänyt tehdä, mutta intoa riitti. Myöhemmin olen miettinyt, että ammattilaisen vinkit olisivat olleet enemmän kuin tervetulleita.

 

Rakastan uppoutua treeniin, laittaa musat pauhaamaan korville ja keskittyä hetkeen. Treeni on minulle omaa laatuaikaa.

Haluan tulevaisuudessa auttaa mahdollisimman montaa löytämään oman lajinsa ja voimaan hyvin.

Eveliina

paronen

Fysioterapeutti

Olen 40-vuotias kahden pojan äiti ja asunut puolet elämästäni Haminassa, josta puolet Eveliinan naapurissa. Olen opiskellut Pajulahdessa Liikunnan ammattitutkinnon vuonna 2009, jonka jälkeen aloitin Personal Trainer -opinnot FAF:illa. Halusin lisää haasteita ja syventää ammattitaitoani, joten päädyin opiskelemaan vielä Fysioterapeutiksi. Valmistuin Saimaan ammattikorkeakoulusta Fysioterapeutiksi vuonna 2017.

 

Olen aina ollut innokas liikkumaan ja ollutkin mukana monessa. Tavoitteellisen kuntosaliharrastuksen aloitin vasta kesällä 2019, kun otin Eveliinan valmentajakseni. 

 

Toimin tällä hetkellä toimitusjohtajana omassa yrityksessäni Kaakon kuntohoito Oy:ssa. Itse teen eniten tällä hetkellä manuaalista terapiaa kuten esimerkiksi: lihaskalvokäsittelyt, nivelkäsittelyt, akupunktiot ja lihasten käsittelyn eri tekniikat. Minulla on edelleen myös yksilövalmennettavia.

edit_W6A4202.jpg

TUULA

HAAJA